Artikkelit 2019

joulukuu

 • Tukirahaa 7-15-vuotiaiden lasten harrastamiseen

  Asikkalan kunta on saanut aluehallintovirastolta hankerahaa tukemaan 7-15-vuotiaiden asikkalalaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. Tuki on ensisijaisesti tarkoitettu perheille, joiden taloudellinen tilanne on haastava. Perheet hakevat tukea suoraan kunnan liikuntapalveluilta ja kunta maksaa tukirahan myöhemmin yhdistyksen tilille, jonka toiminnassa lapsi/nuori on mukana. Ensimmäinen haku päättyy 31.1.2020. Tukea voi saada maksimissaan 50 euroa kuukaudessa lasta kohden.

lokakuu

 • Rinna Hiihtoliiton johtokuntaan

  Rinna Ikola-Norrbacka on valittu Suomen Hiihtoliiton johtokuntaan. Rinna nousee johtokuntaan paikastaan luopuneen Eero Reijosen tilalle. Rinna voitti toisen ehdokkaan, Pekka Vähäsöyringin, äänin 29-6.

elokuu

 • Maanantaina se alkaa!

  Raikkaan syksyn liikuntatunnit alkavat maanantaina yleisurheilun merkeissä. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina luvassa niin telinejumppaa, perheliikuntaa, yleisurheilukoulua, suunnistajien salivuoroa kuin kestävyys/fysiikka-ryhmääkin. Tunneilla luvassa liikunnan riemua, yhdessä tekemistä ja hikipisaroiden vuodatusta. Tule mukaan liikkumaan! Ilmoittautumisen tunneille voit tehdä helposti myClubin kautta. Artikkelista näet tarkat tuntikuvaukset jokaiselle tunnille.

 • Jukolan viestin hakeminen 2024 tai 2025

  Asikkalan Raikas ja Rastivarsat ovat päättäneet hakea Jukolan viestin järjestämisoikeutta vuodelle 2024 tai 2025 Vesivehmaan lentokentälle. Lentokentän alue on kisaan paras mahdollinen, sillä avointa aluetta on lähes 50 hehtaaria, maasto alkaa heti kentän vierestä ja paikalle on helppo saapua. Samassa paikassa järjestettiin Jukolan viesti edellisen…

maaliskuu

 • Sarjahiihtojen tulokset 12.3. ja 19.3.

  Sarjahiihtojen tulokset löytyvät nyt hiihtojaoston sivulta kohdasta sarjahiihdot

 • Sarjahiihdot 5.3.2019

  SARJAHIIHDOT 2019

 • Sarjahiihdot 19.2.2019 korjatut tulokset M14 sarjaan

  Korjatut tulokset M14 sarja ja sprinttimatkat

 • Minisalpausselkä 2019

  Mitä isot edellä sitä pienet perässä. Salpausselällä nähtiin muutama viikko takaperin maailman huiput, kun Lahdessa järjestettiin hiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maailmancup. Tänään Lahden urheilustadion täyttyi tulevaisuuden huipuista, kun samoilla laduilla hiihdettiin Minisalpausselkä. Kun huippu-urheilijat hioivat Lahdessa kuntoaan Seefeldin MM-kilpailuihin, niin suuri osa tämän päivän nuorista…

 • Finlandia-hiihto

  Perinteinen Finlandia-hiihto hiihdettiin tänä vuonna 46. kerran Lahdessa. 23.2. hiihdettiin perinteisellä ja 24.2. vapaalla hiihtotavalla. Asikkalan Raikasta kilpailuissa edusti 5 hiihtäjää, minkä lisäksi asikkalalaisia edusti kilpailuissa yrityksiä.

 • Elias hiihti ylivoimaiseen voittoon Kokkolassa

  Elias Ala-Heikkilä aloitti hiihtoloman voittamalla 23.2. Kokkolan Ykspihlajan hiihtokilpailujen M14 sarjan. Etelässä ei tuona viikonloppuna ollut sopivia kilpailuja, joten Ala-Heikkilät päättivät koukata kiertotien kautta Vuokattiin, jossa he viettivät hiihtolomaansa. Kierto tosiaan kannatti, sillä voitto tuli ja vielä ylivoimaisesti: eroa seuraavaan kertyi 18 sekuntia 5km matkalla.…

helmikuu

 • Sarjahiihdot 19.2.2019 tulokset

  19.2.2019 VAPAA SPRINTTI -4 POUTAA

 • Viipurilaisen hiihdot Viitailassa 16.2.

  Viitailassa hiihdettiin lauantaina 16. helmikuuta jo perinteeksi muodostuneet Viipurilaisen Kotileipomon hiihdot. Ensin hiihdettiin henkilökohtaiset kilpailut, joissa pienimmät osallistujat hiihtivät urheilukentällä 200m lenkillä niin pitkän matkan kuin jaksoivat. Hieman isommat hiihtivät pellon puolella 600m lenkin ja kaikista isoimmat 1,2km lenkin.

 • Roni-Eemilille AM-pronssia

  Orimattilassa hiihdettiin 9. helmikuuta pitkien matkojen aluemestaruuskilpailut perinteisellä. Raikkaan Roni-Eemil Norrbacka sijoittui M14 sarjan kolmanneksi. Eroa kärkeen kertyi 10 km matkalla 2.30 minuuttia. Mitali on aina syy hymyyn, mutta erityisen makean siitä teki nollakelin tuoma haaste hiihtoon. Roni-Eemilin liisterit suksien pohjassa olivat jäätyneet  ja pisti sitä kautta…

 • Sarjahiihdot 5.2.2019 tulokset

  SARJAHIIHDOT 2019

tammikuu

 • Sarjahiihtojen tulokset 29.1.2019
 • Sarjahiihdot 2019

  Sarjahiihdot ovat (lähes) viikoittaiset hiihtokilpailut Vääksyn urheilukentällä ja Aurinkovuorella. Sarjoja on kaiken ikäisille ja matkat vaihtelevat 100 metristä seitsemään kilometriin. Matkat voidaan päättää osallistujien kesken.

 • Iira-Nella hiihti voittoon Hollolassa

  Runsasluminen talvi on taannut hyvät hiihtomahdollisuudet etelässä ja Etelä-Suomessa on pystytty järjestämään hiihtokilpailuja kilpailukalenterin mukaisesti. 19.1. Hollolan Heinsuolla hiihdettiin kansalliset Intersport Valo -hiihdot ja kisat sujuivat varsin mallikkaasti Raikkaan nuorilta. N8 sarjassa Iira-Nella Norrbacka voitti sarjansa pienellä, mutta riittävällä 0,4s erolla ennen Kymin Koskenpoikien Ada…

 • Sarjahiihtojen 15.1.2019 tulokset

  15.1.2019, tyyli: vapaa, pakkasta 6 astetta

 • Hiihtokoulu lapsille ja harjoitukset junioreille alkavat torstaina 10.1.2019 (huomaa uusi hiihtokoulun kokoontumisaika!)

  Hiihtokoulu lapsille ja hiihtoharjoitukset junioreille alkavat torstaina 10.1.2019. Kokoontuminen ja ilmoittautuminen Urheilukentän huoltorakennuksen edessä klo 17.30. Jatkossa hiihtokoulu ja harjoitukset torstaisin klo 17.15-18.15 niin kauan kuin hiihtokelejä riittää. Sään mukainen vaatetus. Ehdoton pakkasraja on 15 astetta. Hiihtokoulun hinta on 40 euroa.

 • Sarjahiihdot alkavat tiistaina 15.1.2019

  Sarjahiihdot alkavat tiistaina 15.1.2019. Ilmoittautuminen klo 18 alkaen urheilusaunalla ja lähdöt klo 18.30 alkaen urheilukentällä. Sarjoja kaikenikäisille. Tervetuloa!