Artikkelit 2021

syyskuu

toukokuu

 • Ilmoittautumiset kesän ryhmiin alkavat tänään 17.5. klo: 18

  Ilmoittautumiset kesän ryhmiin alkavat tänään maanantaina 17.5. klo: 18 Raikkaan MyClubissa. Kesän ryhmät alkavat maanantaina 31.5. Tarjolla on lapsille yleisurheilukoulua, Kilpurit-yleisurheiluryhmää, Rantalentopallokoulua sekä liikuntakerhoa. Aikuisille tarjolla on yleisurheilukoulu. Uutena ryhmänä aloittaa erityislasten yleisurheilukoulu. Ryhmässä harjoitellaan lasten ehdoilla. Tervetulleita ovat kaikki, jotka tarvitsevat tukea liikkumisessa, ohjeissa tai ryhmässä toimimisessa.

maaliskuu

 • Raikas mukana Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa!

  Olemme mukana Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa. Hämeenmaan asiakasomistajat saavat tämän viikon aikana linkin sähköpostiinsa, jolla pääsee äänestämään Kannustajat seuraa. 60 000€ tuki jaetaan äänien perusteella. Käythän siis antamassa äänesi meille, jotta pystymme jatkossakin liikuttamaan lapsia ja nuoria! Summalla saamme hankittua uusia välineitä sekä kehittelemään uusia tapahtumia.

helmikuu

 • Sarjahiihtojen tulokset 24.2.

  Tällä viikolla päästiin jälleen järjestämään sarjahiihdot pakkasten lauhduttua. Keli olikin aivan päinvastainen kuin edellisinä viikkoina: +1 ja kosteuden vuoksi lumi oli hyvin nihkeää.

 • Sarjahiihtojen tulokset 3.2.

  Talven ensimmäiset sarjahiihdot hiihdettiin vapaalla hiihtotyylillä 3.2. Tuloksen sai 21 hiihtäjää. Olosuhteet olivat kylmät, kun ilma oli -13 C ja kova tuuli sai sen tuntumaan vielä kylmemmältä. Nihkeä uusi lumi lisäsi hiihdon raskautta.

tammikuu

 • Sarjahiihdot alkavat 3.2.

  Sarjahiihdot alkavat Vääksyn urheilukentällä 3.2. vapaalla hiihtotyylillä. Kyseessä ovat viikoittaiset hiihtokilpailut, joissa sarjojen parhaat palkitaan kauden päätyttyä. Sarjoja on kaikenikäisille ja matkat määritellään osallistujien iän mukaan aina 100 metristä lähtien 7 kilometriin. Ensimmäinen lähtö on klo 18.45, ilmoittautumiset klo 18.30 alkaen Vääksyn urheilukentällä. Muistathan huolehtia ilmoittautumisen ja lähdön välissä riittävistä turvaväleistä. Pakkasraja on -15 C. Sarjahiihdot jat

 • Lasten hiihtokoulu alkaa 13.1.

  Lasten hiihtokoulu alkaa keskiviikkona 13.1. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Vääksyn urheilukentällä. Ryhmään ei ole ikärajaa, mutta jokaisen osallistujan tulee osata itse laittaa sukset jalkaan. Harjoituksia jatketaan niin kauan kuin lumitilanne sen sallii. Osallistumismaksu on 40€, seuraavilta sisaruksilta 30€. Ilmoittautuminen myClubin kautta (avataan…