Artikkelit 2020

syyskuu

  • Asikkalaan ei myönnetty Jukolan viestiä

    Kaukametsäläiset ovat tänään myöntäneet Jukolan viestin järjestelyoikeudet vuosille 2025 ja 2026 Mikkeliin ja Kotkaan. Asikkalan Raikas haki kilpailujen järjestelyoikeutta samoille vuosille yhdessä Orimattilan Rastivarsojen kanssa, muttei valitettavasti tullut valituksi. Kilpailut oli tarkoitus järjestää Vesivehmaan lentokentällä. Hakua varten tehtiin töitä 1,5 vuoden ajan. Suuri kiitos hakuprosessiin…

toukokuu

  • Raikkaan kesä käynnistyy 1.6!

    Raikkaan kesän tunnit käynnistyvät maanantaina 1.6. Ilmoittautumiset tunneille alkavat maanantaina 18.5. klo. 18 MyClubissa. Uutuuksina tänä kesänä yleisurheilun lisäksi ovat 7 kerran Beach Volley lajikurssit lapsille ja nuorille sekä palloilukerho 6-13 vuotiaille. Aikuisille järjestetään tuttuun tapaan yleisurheilukoulu sekä Fysiikkaryhmä. Tervetuloa mukaan!

maaliskuu

  • Kotitreeni omasta nimestä

    Koska joudumme olemaan pakon sanelemana todella paljon kotona, halusin tehdä treenin, joka on helppo toteuttaa kotona tai ulkona esimerkiksi pururadalla tai metsässä. Treenin koostat itse omien nimikirjaintesi mukaan. Jokaista kirjainta vastaa jokin liike. Ota mukaan ainakin etunimi ja sukunimi. Jos haluat haastetta ota mukaan myös toinen nimesi. Tee jokaista liikettä 5-10 kertaa. Muita lämmitellä ennen treeniä! Facebookista löydät videot liikkeistä. Hyvää treeniä!