Iira-Nella hiihti voittoon Hollolassa

Runsasluminen talvi on taannut hyvät hiihtomahdollisuudet etelässä ja Etelä-Suomessa on pystytty järjestämään hiihtokilpailuja kilpailukalenterin mukaisesti. 19.1. Hollolan Heinsuolla hiihdettiin kansalliset Intersport Valo -hiihdot ja kisat sujuivat varsin mallikkaasti Raikkaan nuorilta. N8 sarjassa Iira-Nella Norrbacka voitti sarjansa pienellä, mutta riittävällä 0,4s erolla ennen Kymin Koskenpoikien Ada Puhakkaa. Kolmanneksi tullut Sanna-Elisa Lehtinen Hollolan Urheilijoista jäi Iira-Nellalle jo yli 18s kilometrin matkalla. Raikas onnittelee tästä hienosta voitosta!

Samoissa kilpailuissa M14 sarjassa 5km matkalla Elias Ala-Heikkilä sijoittui kymmenenneksi ja Roni-Eemil Norrbacka sijalle 18. Osallistujia nuorten sarjoissa oli paljon, joten myös pojat voivat olla tyytyväisiä sijoituksiinsa. Hollolan kilpailut hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla.

Espoon Leppävaarassa hiihdettiin 26.-27.1. Marjon hiihdot. Lauantaina kilpailtiin perinteisellä hiihtotavalla sprintit ja sunnuntaina vapaan hiihtotavan kilpailu yhteislähdöllä. Yhteislähtökilpailun lähtöjärjestys määräytyi sprintin tulosten mukaan ja sprintin parhaat saivat aikahyvitystä kilpailuun. Asikkalalaisilla oli kilpailuissa edustusta M14 sarjassa.

Lauantaina sprintin karsinnassa Roni-Eemil oli 13. ja Elias 16. Tulosten perusteella pojat osallistuivat C-finaaliin, jonka Roni-Eemil voitti selkeällä erolla seuraavaan ja Elias sijoittui viidenneksi. Lopputuloksissa Roni-Eemil oli 13. ja Elias 17. Sunnuntain yhteislähtökilpailussa Elias hiihti ainoana raikkaalaisena hienosti seitsemänneksi.